EcoDos Doseerautomaat

Ecodos Easy is ‘s werelds eerste intelligente dispenser voor reinigingsmiddelen. De toepassing van slimme technologie leidt tot extra efficiënt gebruik van onze ecologische reinigingsmiddelen.

 

EcoDos Doseerautomaat werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie, energieopslag en dataverwerking.

Ecodos Easy is ‘s werelds eerste intelligente dispenser voor reinigingsmiddelen. De toepassing van slimme technologie leidt tot extra efficiënt gebruik van onze ecologische reinigingsmiddelen.

Met onze hoog geconcentreerde reinigingsmiddelen (tot wel 10 keer geconcentreerder dan traditionele producten) brengen we schoonmaken naar een ‘next level’. Slechts 3 producten zijn nodig voor alle dagelijkse reinigingswerkzaamheden, zonder concessies te doen in reinigingskwaliteit.

Sturen op basis van data
Efficiënt en duurzaam reinigen draait echter ook om de intelligentie van de dispenser. Ecodos Easy geeft u inzicht in het verbruik van de schoonmaakmiddelen.

De data die de dispenser genereert, zijn eenvoudig te integreren in uw schoonmaak- of HACCP plan. Zo kunt u heel gericht sturen op efficiency en ecologische prestaties.

Gebruiksvriendelijk en zuinig
Ecodos Easy is bovendien een gebruiksvriendelijke dispenser, die zeer accuraat is in het afgeven van de juiste dosering. U kunt twee doseringen gebruiken, separaat instelbaar tussen de 1-100 ml. Een vertragingstimer voorkomt dat medewerkers te veel reinigingsmiddel gebruiken.

Kostenverlagend
Onze hooggeconcentreerde reinigingsmiddelen bieden u lage kosten per dosering. Bovendien blijven het aantal transportbewegingen, uw voorraad en de hoeveelheid afval tot een minimum beperkt (de zakken worden volledig geleegd). Onze producten kunnen bovendien niet gebruikt worden zonder onze dispenser. Diefstal is dus nutteloos.

Overdosering onmogelijk
Dataopslag en -communicatie
Zeer accurate dosering
Zeer eenvoudig in gebruik
Energieneutraal
Onderhoudsvrij

Hightech
Efficiënt zonnepaneel
Herlaadbare batterij
Slimme dataregistratie

Gebruiksvriendelijk
Ingebouwde vertragingstimer
Twee doseringen instelbaar (1-100 ml)
Praktische tiptoetsen
Gebruiksvriendelijke kleuren, nummers, symbolen en geluiden

Praktisch
Elektriciteit- en wateraansluitingen niet nodig
Ook voor mobiel gebruik
Speciale openingssleutel ter voorkoming van diefstal en onjuist gebruik
Optioneel kinderslot

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*