Werken bij Alert Hygiëne (vacature)

Werken in een dynamisch bedrijf

Werken bij Alert Hygiëne , betekend werken in een dynamische omgeving. Een omgeving die in het teken staat van de klant, de klant staat immers centraal in onze organisatie. Energie, passie en snelheid zijn de termen waar je in ieder geval rekening mee mag houden.

Hygiëne is niet zomaar een ding, hygiëne betekent alert zijn.

Vacatures

Werken bij Alert Hygiene...

Alert Hygiëne is een complete leverancier van bedrijfshygiëne producten en dienstverlener in ongediertebestrijding. Kwaliteit van onze werkzaamheden en accuraatheid is het speerpunt van ons jonge en dynamische bedrijf.

Voor onze bedrijfstak ongediertebestrijding zoeken wij iemand die gemotiveerd en flexibel is en kwalitatief werk wil leveren. De servicemedewerker heeft een hoge mate van verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig.

Het takenpakket omvat onder meer:

het zelfstandig uitvoeren van inspecties;
het maken en beoordelen van (ongedierte) risico-inventarisaties;
het informeren en voorlichten van onze klanten over preventie en wering van ongedierte;
het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van ongediertebestrijding;

Het takenpakket omvat onder meer:

Werk en denk niveau op MBO;
goede Nederlandse schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
een serviceverlenende instelling;
flexibiliteit;
doorzettingsvermogen;
de wil om te leren;
rijbewijs.

We bieden je prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt minimaal 32 uur in de week, werktijden in overleg. Daarnaast bieden we je een intensief opleidingsprogramma waarin alle facetten van ongediertepreventie en bestrijding worden behandeld. Door dit programma te volgen, doe je voldoende kennis op om je functie goed te kunnen uitoefenen en door te groeien.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen.

U kunt uw sollicitatie met cv zenden naar: Alert Hygiëne, Dommelstraat 64, 5347 JL te Oss of per e-mail: evbeek@alerthygiene.nl