Service & Betrokkenheid

snel en persoonlijk

Kwaliteit & Kennis

meer dan 25 jaar ervaring

Grote voorraden

uitsluitend kwalitatieve producten

Welkom bij Alert Hygiëne

Alert Hygiëne levert een compleet pakket van hygiëne producten en diensten aan bedrijven, waarmee op een comfortabele wijze optimaal en verantwoord gewerkt kan worden. Alert Hygiëne biedt bedrijfsspecifieke oplossingen aan voedselverwerkende bedrijven, transporteurs, verpakkingsbedrijven, werkplaatsen etc.

Makkelijk en Vertrouwd

Wij leveren graag het complete pakket aan u, zodat u niets te kort komt. Alles onder 1 dak; snel, makkelijk & overzichtelijk. Wij zijn uw directe partner.

Snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Een snelle levering, daar bent u het beste bij gebaat. Wij doen ons uiterste best daarvoor.

Kennis & Coaching

Elke dag weer zijn wij bezig om onze kennis up to date te houden. Dit betekent dat wij u het beste & meest accurate en passende advies kunnen geven.

Team

Het Alert team staat voor u klaar. Heeft u vragen en/of advies nodig, wij ondersteunen u graag. Alert is er voor u!

Het complete bedrijfshygiëne pakket inclusief advies en deskundige ondersteuning

Wat doen we:

Alert Hygiëne is de partner voor uw hygiënische vraagstukken. Met onze persoonlijke benadering en betrokkenheid denken wij graag met u mee, waardoor wij een gericht advies kunnen geven op uw situatie. Wij komen graag naar u toe om het e.a. te bespreken of te demonstreren.

 

Wordt ook Alert...

We komen graag aan u uitleggen waarom wij voor u de beste partner zijn. Vul uw email adres in en we nemen zsm contact met u op.Het laatste nieuws

Muifelbrouwerij & Alert Hygiëne een bruisende combinatie

Sinds enige tijd levert Alert Hygiëne een groot assortiment aan Muifelbrouwerij te Oss, want in het bier brouwproces moeten uiteraard alle gebruiksvoorwerpen uitstekend en 100% hygiënisch gereinigd worden. Muifelbrouwerij is gevestigd in Oss, Noord-Brabant en heeft als missie het ontwikkelen, produceren en verkopen van smakelijke en bijzondere speciaalbieren. Dat doen we al sinds 2007, dus

0 comments

EcoDos Doseerautomaat

Ecodos Easy is ‘s werelds eerste intelligente dispenser voor reinigingsmiddelen. De toepassing van slimme technologie leidt tot extra efficiënt gebruik van onze ecologische reinigingsmiddelen.   EcoDos Doseerautomaat werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie, energieopslag en dataverwerking. Ecodos Easy is ‘s werelds eerste intelligente dispenser voor reinigingsmiddelen. De toepassing van slimme technologie leidt

0 comments

0

jaar ervaring in de branche

0

Artikelen

0

Tevreden klanten

Neem contact met ons op