AlertHygiene Logo 1

MA - VR

08:30 - 17:00

DOMMELSTRAAT 64

5347 JL Oss

0%
0%
0%

Snelle levering

Vandaag voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. 

Grote Voorraad

Klanten direct van dienst zijn, dat is ons credo. Met een bijzonder grote voorraad kunnen we dat ook waar maken.

Gratis Verzending

Bestellingen boven €295,- worden franco naar u verzonden

Onze diensten

De missie van Alert Hygiëne was in 2003 om de complete bedrijfshygiëne leverancier te zijn voor de voedselverwerkende industrie. Vanaf 2014 leveren wij het complete pakket aan onze klanten, een pakket waar klanten direct mee uit de voeten kunnen. Onze missie is èn blijft een klant compleet van dienst zijn daar waar hij of zij dat nodig heeft.

Alert Hygiëne

Wij staan voor

5 belangrijke zekerheden, zodat uw onderneming schoon, snel en efficient doorloopt. Ontdek de complete bedrijfshygiëne bij Alert Hygiëne.

Snelheid

Wij staan voor

Ruime voorraad producten, waardoor same day shipment normaliter mogelijk is. Bestellingen gedaan voor 12.00 uur, morgen in huis.

Kennis

Wij staan voor

Door de focus te behouden op de food gerelateerde bedrijven weten wij als geen ander wat er in de markt speelt. Deze kennis delen wij graag met onze klanten.

Kwaliteit

Wij staan voor

Ons doel is een lange termijn relatie met de klant te onderhouden. Kwalitatieve producten en ondersteuning met gedegen advies zijn onze hulpmiddelen.

Persoonlijk

Wij staan voor

Vast contactpersoon, welke uw bedrijfssituatie kent. Betrokkenheid en meedenken bij hygiëne vraagstukken of productie- en reinigingsprocessen.

Flexibel

Wij staan voor

Structuur is makkelijk. Uitzonderingen bestaan altijd. Wij denken met u mee, zodat uw onderneming schoon, snel en efficient door loopt. Wij staan voor u.