AlertHygiene Logo 1

MA - VR

08:30 - 17:00

DOMMELSTRAAT 64

5347 JL Oss

Melding Overlast gemeente Oss

Ik wil overlast melden.

Alert Hygiëne is een bedrijf dat als ongediertebestrijdingsbedrijf een persoonlijke aanpak heeft. Wij werken met enthousiaste mensen die u van een goed advies kunnen voorzien en u op gebied van ongediertebestrijding kunnen ontzorgen.

In samenwerking met de Gemeente Oss helpen wij u bij het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Heb je last van ratten of zie je ze in de buurt? Neem dan contact met ons op. Wij geven gratis advies aan inwoners van Gemeente Oss om overlast op te lossen en te voorkomen. Op eigen terrein ben je zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van ratten. 

Heeft u ratten gezien of heeft u last van overig ongedierte vul dan het meldingen formulier in om een melding te maken. Wij geven gratis advies met betrekking tot overlast en het weren van ratten aan de inwoners van Gemeente Oss. Op eigen terrein ben je zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van ratten. 

Indien een melding uiterlijk woensdag voor 13:00 uur wordt ingestuurd, dan bezoeken wij u op de eerst volgende donderdag.

Indien een melding uiterlijk woensdag voor 13:00 uur wordt ingestuurd, dan bezoeken wij u op de eerst volgende donderdag. Als de melding later wordt ontvangen, wordt het bezoek de week erna uitgevoerd. Indien de betreffende dag een nationale feestdag is vindt het bezoek een week later plaats. 

Wij bellen altijd aan, bent u niet thuis maar kunnen wij makkelijk bij de probleemomgeving terecht geef dit dan aan in het formulier.